Hjem » Testimonials

Arkiver: Testimonials

“Apropos at værdsætte livet, føler jeg også det er på sin plads at give en tak. Du tog en “lille bange drenge” iført hans “diagnose-spændetrøje”, og hjalp ham med gradvis at slippe sin skam over fortiden og frygt for fremtiden, og igennem dette hjalp du den “lille bange dreng” endeligt at vokse op og se verden med klarere øjne. Du har hjulpet mig at med at indse mit fulde potentiale og at det ligger inden for min rækkevide, og for det er jeg evigt taknemmelig.”

Julian

“Jeg er meget glad for, at jeg var med til kurset. Jeg lærte rigtigt meget om mig selv, og også om hvordan jeg med Feuerstein-metoden kan give de elever med store faglige udfordringer troen på, at de er gode nok. Kurset var rigtigt godt tilrettelagt, meget intenst og levende, og selv om dagene var lange, så gik tiden hurtigt. Jeg er blevet en rigtig Feuerstein tilhænger.”

Mariann Øster

Mark A. Somerville

Throughout the course of construction, many details were subjected to the usual litany of last minute changes. The patience, professionalism, speed and skill with which these items were handled was nothing short of amazing.

Warren D. Clem

We would like to extend our sincere thanks for a job well done to every person at Willow who had a hand in this project. We are very pleased with the final product and look forward to working with your professional team again in the future.