KONTAKT

FEUERSTEIN DANMARK
Eriksvej 2A
4000 Roskilde
  •   +45 22 98 97 88
  •   lars@feuerstein.dk

Lars Røgilds: Vi tilbyder ikke et quick fix, men effektive metoder til at hjælpe kognitivt udfordrede børn og unge med at lære at lære.

REFERENCER

“Jeg er meget glad for, at jeg var med til kurset. Jeg lærte rigtigt meget om mig selv, og også om hvordan jeg med Feuerstein-metoden kan give de elever med store faglige udfordringer troen på, at de er gode nok.
Kurset var rigtigt godt tilrettelagt, meget intenst og levende, og selv om dagene var lange, så gik tiden hurtigt. Jeg er blevet en rigtig Feuerstein tilhænger.”
Mariann Øster
“Tusinde tak for nogle spændende og lærerige dage. Jeg synes du er en fantastisk dygtig og inspirerende underviser, som formidler på en let og meget nærværende måde.
Du har delt rundhåndet ud af din store viden og erfaring med Feuerstein og derigennem skabt begejstring og visioner hos mig men også i gruppen.
Jeg er imponeret over, at du dag efter dag har holdt energien når vi andre har været udmattet af at mediere og blive medieret. Jeg synes du underviser og er tilstede med en ro og empati som skaber tryghed og tillid. Tusinde tak for 2 fantastiske kursusforløb.”
Carina Østerby Andersen
“Apropos at værdsætte livet, føler jeg også det er på sin plads at give en tak.
Du tog en “lille bange drenge” iført hans “diagnose-spændetrøje”, og hjalp ham med gradvis at slippe sin skam over fortiden og frygt for fremtiden, og igennem dette hjalp du den “lille bange dreng” endeligt at vokse op og se verden med klarere øjne.
Du har hjulpet mig at med at indse mit fulde potentiale og at det ligger inden for min rækkevide, og for det er jeg evigt taknemmelig.”
Julian Weiss Flensburg