FEUERSTEIN DANMARK ER LEDET AF LARS RØGILDS

Lars har været en af hovedkræfterne bag at få introduceret Reuven Feuersteins tankegang og metoder i det danske pædagogiske miljø.

Han er certificeret træner i FIE Standard, FIE Basic og FIE Basic fra Feuerstein Institute i Israel.

Lars har mere end 20 års erfaring inden for det socialpædagogiske område. Uddannet socialpædagog, cand.mag. fra Københavns Universitet og har i en lang årrække været seminarielektor i pædagogik og psykologi. Lars er desuden efteruddannet som systemisk supervisor og konsulent samt Imago-parterapeut.

Siden 2000 har Lars været engageret i arbejdet med adoption som kursusleder og som Post Adoptions Service-konsulent for Ankestyrelsen. Han har desuden ledet kurser, workshops og seminarer og har undervist i Afrika og Sydøstasien.

KONTAKT

FEUERSTEIN DANMARK

Eriksvej 2A
4000 Roskilde

Tlf.: +45 22 98 97 88
E-mail: lars@feuerstein.dk

Lars Røgilds: Vi tilbyder ikke et quick fix, men effektive metoder til at hjælpe kognitivt udfordrede børn og unge med at lære at lære. Video: Christian Friis Lysholdt, Odd Resort

REFERENCER

CARINA

“Tusinde tak for nogle spændende og lærerige dage. Jeg synes du er en fantastisk dygtig og inspirerende underviser, som formidler på en let og meget nærværende måde.
Du har delt rundhåndet ud af din store viden og erfaring med Feuerstein og derigennem skabt begejstring og visioner hos mig men også i gruppen.
Jeg er imponeret over, at du dag efter dag har holdt energien når vi andre har været udmattet af at mediere og blive medieret. Jeg synes du underviser og er tilstede med en ro og empati som skaber tryghed og tillid. Tusinde tak for 2 fantastiske kursusforløb.”

MARIANN

“Jeg er meget glad for, at jeg var med til kurset. Jeg lærte rigtigt meget om mig selv, og også om hvordan jeg med Feuerstein-metoden kan give de elever med store faglige udfordringer troen på, at de er gode nok.
Kurset var rigtigt godt tilrettelagt, meget intenst og levende, og selv om dagene var lange, så gik tiden hurtigt. Jeg er blevet en rigtig Feuerstein tilhænger.”

Anonym

“Apropos at værdsætte livet, føler jeg også det er på sin plads at give en tak.
Du tog en “lille bange drenge” iført hans “diagnose-spændetrøje”, og hjalp ham med gradvis at slippe sin skam over fortiden og frygt for fremtiden, og igennem dette hjalp du den “lille bange dreng” endeligt at vokse op og se verden med klarere øjne.
Du har hjulpet mig at med at indse mit fulde potentiale og at det ligger inden for min rækkevide, og for det er jeg evigt taknemmelig.”